Barnedåb

Brunch eller frokostbuffet i Nordhavn

Dåben er en ganske særlig dag, der er set frem til med både glæde og spænding fra forældre og familie. I kan gøre holde en hyggelige barnedåb hos Fryd & Gammen med mange muligheder.

Brunch eller frokost kan starte fra kl. 9.00, men vi er meget fleksible i forhold til jeres ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakt os og hør om vores mange muligheder.

Med andre ord har I mulighed for at skabe en fantastisk dag med afslappet atmosfære.

BRUNCH BUFFET

Velkomstdrink

Økologisk vanilje skyr, ahornsirup og müsli

Røræg, bacon og stegt chorizopølse

Pandekager og frugtsalat

Røget laks med hjemmerørt urtedressing

Pålægsbræt, udvalg af marmelade og udvalg af oste

Friskbagt brød og rugbrød

Kaffe, te, juice og isvand

Pris fra kr. 315 pr. person

Mulighed for at tilkøbe kaffe og kagebuffet  fra 75 kr. pr person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år 50 kr.

Lokalet er til rådighed i 5 timer, buffeten vil være til gengængelig i 2 timer.

FROKOST BUFFET

Velkomstdrink

Sæsonens buffet med 2 slags kød, 1 slags kartofler, 2 slags salater, 1 slags sauce
Friskbagt brød med saltet smør
Vand med/uden brus
Husets vin og fadøl ad libitum i 2 timer
Lemonade/sodavand til børn

Pris fra kr. 435 pr. person

Mulighed for at tilkøbe dessert fra 75 kr. pr person

Børn under 12 år halv pris. Børn 0-2 år 50 kr.

Lokalet er til rådighed i 5 timer, buffeten vil være til gengængeligt i 2 timer.

Lidt praktisk

Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til ønsker og behov.

Priserne er altid inkl. servering, rengøring, opsætning og oprydning.

Brunch/Frokost i tidsrummet kl. 09.00-16.30
Aften i tidsrummet kl. 17.00-24.00

Lokale leje er inkl. ved et selskab på min. 30.personer.

Kontakt os

  Hold en uforglemmelig barnedåb i Nordhavn

  En ganske særlig dag bliver fuldendt med et forrygende måltid i skønne omgivelser. I Københavns Nordhavn finder I Fryd & Gammens lokaler til barnedåb. Her har vi plads til både intime sammenkomster og de helt store fester. Hos os kan I få lige den barnedåb i Nordhavn, I går og drømmer om.

   

  Vi tilbyder lækker brunch eller frokost til jeres barnedåb. Begge måltider anrettes som buffet, så I og jeres gæster kan tage for jer af lige de retter, I har lyst til. Dertil får I naturligvis et udvalg af varme og kolde drikkevarer, der passer til menuen. 

   

  Omgivelserne er helt i top, for i Nordhavn oplever I både havnens historie, mens I fornemmer bydelens mange muligheder og nye områder, der spirer frem. Vores faciliteter ligger lige midt i den spændende, københavnske bydel, hvor havnen og omgivelserne skaber den helt rigtige stemning til dagens store begivenhed. 

   

  Hold en hyggelig barnedåb i Nordhavn, der emmer af en afslappende atmosfære og maritim stemning. Hos os finder I centralt beliggende lokaler i lyse og åbne omgivelser, der danner de ideelle rammer for jeres barnedåb. Her kan I være jer selv, læne jer tilbage og bare nyde maden, omgivelserne og den festlige dag med jeres venner og familie.

   

  Barnedåb med brunch- eller frokostbuffet

  Brunch eller frokost – I vælger selv hvilket måltid, I ønsker til jeres barnedåb. Vi kan servere vores brunch- eller frokostbuffet fra kl. 09.00, men vi hører meget gerne fra jer, hvis I har særlige ønsker til jeres fest. Vi skræddersyr festen efter jeres ønsker og behov. Uanset hvilken menu I foretrækker, vil I få serveret en lækker buffet med et stort udvalg af forskellige serveringer, hvor der er noget for enhver smag.

   

  Til både intime sammenkomster og til den helt store fest byder vores brunch og frokost på lækre retter for både børn og voksne. Derfor er en brunch- eller frokostbuffet det ideelle valg til en barnedåb. Buffet er et lækkert og sikkert valg, da du og dine gæster her frit kan tage for jer af de retter, I har lyst til. Dertil serverer vi naturligvis læskende drikkevarer – både varme og kolde. 

   

  En god dag slutter med glade, fyldte maver, for hos Fryd & Gammen går ingen sultne hjem. Her nyder I maden med udsigt til havnen i den skønne atmosfære, som I fornemmer i de lyse, imødekommende omgivelser. Vores buffeter er nøje sammensat af smagfulde retter, der sætter det lækreste punktum for en skøn dag med barnedåb i Nordhavn.   

   

  Nyd dagen midt i Københavns Nordhavn

  Mellem Hellerup og Langelinie, med udsigt til Øresund og Danmarks største lystbådehavn Svanemøllehavnen; lige her ligger Nordhavn. Placeringen er noget ganske særligt, for her fornemmer man bydelens historie, mens man befinder sig lige midt i de nye kvarterer. 

   

  Områdets gamle havneindustri blander sig på fineste vis med bydelens nye muligheder. Her er der både butikker, shoppingmuligheder og boligområder, der gør det attraktivt at besøge Nordhavn. I vores lokaler fornemmer I områdets arkitektur og stemning, der sammen med havnen danner rammerne om en uforglemmelig barnedåb med Øresund i baggrunden. 

   

  Hos Fryd & Gammen er der højt til loftet og luft omkring jer. Havneområdet bidrager med masser af liv og sjæl, der er inspirationskilden i vores lokaler. Nordhavn i København er en spændende bydel, der med områdets historie, spirende liv og maritime omgivelser er det perfekte sted at holde barnedåb.  

   

  Hold jeres næste fest i Nordhavn

  Barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde. Vi har lokalerne til alle livets store begivenheder. Med havnen som baggrund er rammerne sat til en dejlig dag sammen med jeres nærmeste. Omgivelserne er lyse, åbne og imødekommende på en central placering i Nordhavn, der er let at komme til, uanset om I kommer i bil eller med metroen. 

   

  I bestemmer, hvor stor festen skal være, for her er der plads til både intime fejringer med jeres nærmeste omgangskreds og til det helt store gilde med alle, I kender. Med mulighed for opdækning fra 15 og helt op til 150 personer kan I få præcis den fest, I går og drømmer om. 

   

  Fortæl os om jeres ønsker for den kommende fest og hør meget mere om, hvordan vi kan skræddersy festen til jer. Ring til os direkte på telefonnummeret 51 88 39 92 og hør meget mere om jeres muligheder. I er også velkomne til at skrive til os på mailadressen kontakt@frydoggammen.dk eller via kontaktformularen øverst på denne side. 

   

  Vi glæder os til at holde jeres barnedåb i Nordhavn.

  Følg os

  Følg med i hvad vi laver på SoMe